Jak sebevědomě zavolat holce


Pokud se nechcete do konce života nechat ojíždět fotříkem a svému vlastnímu péru dopřát jen pokouření, o které se sami postaráte, je třeba naučit se balit bičiz. A k tomu patří i telefonování. Jak to udělat, abyste v telefonu zněli naprosto suverénně?

1) Ověřeným způsobem je pustit si porno, trochu si nahonit, potom honění přenechat levačce a pravačkou zavolat své aktuální vyvolené. Péčko přitom trochu ztlumíte, ale necháte ho hrát v pozadí. To způsobí, že si ho nebude uvědomovat, ale podvědomě začne být nadržená. Navíc, nálada je nakažlivá, takže pokud jí budete chtít vojet, vzruší jí to víc, než kdybyste třeba zrovna brečeli.

2) Pomáhá jednou za čas říct „Promiň, mám tu druhý hovor“ a na chvíli se odmlčet, abyste vypadali vytíženě. Během jednoho hovoru aspoň několikrát.

3) Pokud chcete znít v telefonu naprosto v pohodě, zavolte jí, zatímco budete srát. Tak do svého hlasu dostanete to správné uvolnění. Pokud se vám zrovna srát nechce, vemte si projímadlo. Opravdu, nejvíc schůzek jsem si domluvil, zatímco jsem zrovna sral.

Závěrem, úplně nejlepší je vše zkombinovat. Ač se to na první pohled nezdá, vzít si projímadlo, sednout si na záchod s pornem puštěným na notebooku, a občas hovor vytíženě přerušovat, je opravdu ta nejlepší cesta, jak si zamrdat. Hodně štěstí!


Poučný článek?


4 odpovědí to “Jak sebevědomě zavolat holce”

  1. Akorát občas mi nezbyde sraní na to, abych obvolal všechny 😀

  2. Super rada určitě vyskouším 😀

  3. ŠárkaČárka
    24.2.2013 (23.14) »

    Skvělej manuál sákra. Hned to prozkouším na nějaké děvce. Ještě byste tady mohli nahodit text o tom, jak se zbavit stydlivosti a vůbec získat vodvahu ji callnout. Někdo určitě vocení

  4. Díky za inspiraci, ŠárkoČárko, článek pro nesebevědomé nervózní buzničky je tedy v plánu 😀

Odpovědět

Informace

Nahoru ·